Directory of MUG organizational structure

Expand
Start > University organization  > Basic structural units  > Faculty of Health Sciences with Institute of Maritime and Tropical Medicine  > Department of Clinical Nutrition  > Department of Nutritional Biochemistry

Department of Nutritional Biochemistry

Department of Clinical Nutrition

ISI MASTER JOURNAL LIST PUBLICATIONS

Journals publications included in the Master Journal List (from last three years):

  1. Serum vitamin B12 levels in patients with familial hypercholesterolemia - NATALIA SZUPRYCZYŃSKA, ANNA WOJDA, MARCIN PAJKOWSKI, KRZYSZTOF CHLEBUS, MARCIN GRUCHAŁA, ZDZISŁAW KOCHAN. - Clin. Nutr. 2019; vol. 38, suppl. 1, s. S294-S295
  2. Association between different types of plant-based diets and leptin levels in healthy volunteers - PATRYCJA GOGGA, ALEKSANDRA ŚLIWIŃSKA, EWA ALEKSANDROWICZ-WRONA, SYLWIA MAŁGORZEWICZ. - Acta Biochim. Pol. 2019; vol. 66, nr 1, s. 77-82, bibliogr. [44] poz., streszcz. ang.
  3. Does the low-calorie dietand probiotic supplementation influenced on intestinal barrier and microbiome in overweight and obese subjects? - AGATA JANCZY, ZDZISŁAW KOCHAN, SYLWIA MAŁGORZEWICZ. - Clin. Nutr. 2019; vol. 38, suppl. 1, s. S10
  4. N-3 PUFA-enriched semi-vegetarian diet lowers LDL-cholesterol and uric acid levels in patients with familial hypercholesterolemia - ZDZISŁAW KOCHAN, K. Mironiuk, AGNIESZKA MICKIEWICZ, AGATA JANCZY, RYSZARD T. SMOLEŃSKI, MARCIN GRUCHAŁA, JOANNA KARBOWSKA. - Clin. Nutr. 2019; vol. 38, suppl. 1, s. S233
  5. The nutritional adequacy of a gluten-free diet in adults with celiac disease - KATARZYNA GŁADYŚ, MAREK GUZEK, KRYSTIAN ADRYCH, SYLWIA MAŁGORZEWICZ, ZDZISŁAW KOCHAN. - Clin. Nutr. 2019; vol. 38, suppl. 1, s. S124
  6. Serum leptin levels in healthy vegetarian and meat-eating women - PATRYCJA GOGGA, ALEKSANDRA ŚLIWIŃSKA, NATALIA SZUPRYCZYŃSKA, PATRYCJA JABŁOŃSKA, SYLWIA MAŁGORZEWICZ, ZDZISŁAW KOCHAN. - Clin. Nutr. 2019; vol. 38, suppl. 1, s. S150
  7. Witamina D w grzybach jadalnych : biosynteza, zawartość, biodostępność i znaczenie w żywieniu - ZDZISŁAW KOCHAN, Katarzyna Jędrzejewska, JOANNA KARBOWSKA. - Post. Hig. Med. Dośw. (online) 2019; t. 73, s. 662-673, bibliogr. 61 poz., streszcz. pol., ang.
  8. Endotoksemia i zaburzenia bariery jelitowej towarzyszące nadwadze i otyłości - AGATA JANCZY, ZDZISŁAW KOCHAN, SYLWIA MAŁGORZEWICZ. - Post. Mikrobiol. 2019; t. 58, nr 4, s. 427-432, bibliogr. 34 poz., streszcz. pol., ang.
  9. Altered purine metabolism in women with coeliac disease - JOANNA KARBOWSKA, KATARZYNA GŁADYŚ, MAREK GUZEK, KRYSTIAN ADRYCH, RYSZARD T. SMOLEŃSKI, ZDZISŁAW KOCHAN. - Przegl. Gastroenterol. 2018, supl. 1, s. s87-s88
  10. Lactoferrin in faeces and gut microbiome in overweight and obese subjects - AGATA JANCZY, ZDZISŁAW KOCHAN, SYLWIA MAŁGORZEWICZ. - Clin. Nutr. 2018; vol. 37, suppl. 1, s. S30
  11. Improvement of cognitive functions in response to a regular Nordic walking training in elderly women : a change dependent on the training experience - A. Gmiąt, J. Jaworska, K. Micielska, J. Kortas, K. Prusik, K. Prusik, M. Lipowski, ADRIANNA RADULSKA, NATALIA SZUPRYCZYŃSKA, JĘDRZEJ ANTOSIEWICZ, E. Ziemann. - Exp. Gerontol. 2018; vol. 104, s. 105-112, bibliogr. [54] poz., streszcz. ang.
  12. Szałwia hiszpańska (chia) jako bogate źródło kwasów wielonienasyconych n-3 o działaniu przeciwmiażdżycowym i kardioprotekcyjnym - JOANNA KARBOWSKA, ZDZISŁAW KOCHAN. - Post. Hig. Med. Dośw. (online) 2018; t. 72, s. 307-317, bibliogr. 51 poz., streszcz. pol., ang.
Site update: 03.10.2019
Zdzisław Kochan